BLVRD 2018 – je was geweldig!

Afgelopen tien dagen stonden voor mij in het teken van slechts één ding; Theaterfestival Boulevard. Ik was door hen gevraagd om een kinderworkshop te verzorgen, op het gezellige Josephkwartier, dagelijks tussen 15-18 uur.
Als workshop ontwikkelde ik “de stempelmakerij.” Op een makkelijke manier stempels maken, zodat kinderen veilig met een guts om kunnen gaan en zelf een stempel kunnen snijden.
Ik kreeg van de Boulevard twee marktkramen die ik in kon richten. Ik bestelde een grasmatje, maakte mijn logo (een guitig rood konijn) in het groot van hout en hing daar mijn naam onder. Samen met allerlei bakjes, borden, etagères en schalen waar de gutsen, potloden, papier en inkt in lagen was het een heel gezellig en kleurrijk geheel.

En toen begon het…..
Iedere dag was het volle bak bij mij aan tafel. Kinderen en ouders kwamen en gingen, liepen in en uit of bleven net zo lang zitten als ze zelf wilden. Meer dan 600 stempels zijn er afgelopen dagen gemaakt, gedrukt op meer dan 350 velletjes, 19 doosjes inkt zijn 3x bij gevuld, 1 guts is in de put verdwenen en helaas zijn er in vijf vingertjes kleine gaatjes gekomen….

Maar oooh, wat was het leuk. Hilarische taferelen bij het stempels snijden, fantastische gesprekken met kinderen, toffe gesprekken met ouders. Een almaar groeiende stempelwaslijn en een steeds langer wordende stempelrol.
Ik heb intens genoten van iedere dag.
Nu kan het grote afkicken beginnen, daar heb ik nog een weekje de tijd voor…. daarna is alles weer als vanouds 🙂

Deel dit bericht 🠆