en meer...!

In 2017 besloot ik een bedrijf op te richten: Het Inkt Atelier. Op Het Inkt Atelier kan jong en oud komen werken, samen of alleen, korte of langere workshops, teambuilding en grote en kleine feestjes. Naast workshops volgen is er nog veel meer mogelijk op Het Inkt Atelier. Hieronder lees je er meer over... 

Individuele begeleiding

Heb je een speciaal project waarvoor je een druktechniek wilt gebruiken? Individuele instructie is mogelijk in een 1 op 1 workshop of projectbegeleiding op maat. Heb je al ervaring met drukken en wil je af en toe een dag(deel) komen werken op de drukpersen van het inkt atelier, dat kan ook, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Team Building

Creativiteit zorgt voor positieve energie en gedeelde positieve ervaringen zijn goud waard bij teambuilding. Neem je creatieve succeservaring mee naar kantoor. Het is fijn om eens achter je computer vandaan te komen, mooie dingen te maken en vieze handen te krijgen.

Heb je vragen over het aanbod van Het Inkt Atelier of staat wat jij zoekt er niet bij? Neem contact op dan bekijken we samen wat er nog meer mogelijk is!

Workshop op maat

Is er een kindje op komst en willen jullie samen het geboortekaartje drukken? Of gaan jullie trouwen en wil je samen het trouwkaartje maken? Neem gerust contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

het inkt atelier op locatie

Met de mobiele drukpers komt Het Inkt Atelier ook op locatie: op scholen, bij bedrijven en op evenementen en festivals! We stonden al twee jaar op Theaterfestival Boulevard, het één ander festival en het Pop en Colour festival. Neem contact op voor de mogelijkheden.