Noordbrabants Museum op bezoek bij Het Inkt Atelier

Als er een mooie tentoonstelling is in het Noordbrabants Museum kom ik er vaak drie keer. Eén keer alleen, één keer met mijn dochter en één keer met mijn zoon. Beide kinderen tegelijk is geen optie 🙂  (Soms ga ik nog een vierde keer met mijn cursisten! )
Afgelopen vrijdag waren de rollen omgedraaid en kwam het Noordbrabants Museum op bezoek bij Het Inkt Atelier. De groep bestond uit de rondleiders en de museumdocenten. Een geweldig leuke en creatieve groep mensen. Ze hebben de workshop etsen op hout gevolgd.
Soms, als er mensen komen werken op Het Inkt Atelier, dan vertellen ze direct dat ze niet kunnen tekenen en echt niet weten wat ze moeten maken. Gelukkig ben ik er dan om ze op weg te helpen. Maar……hoe anders was dat bij deze groep! Natuurlijk werd er wel in de boeken gekeken ter inspiratie, maar iedereen was vrij snel aan het tekenen. Vol concentratie zag ik ze bezig om de mooiste tekeningen te maken. Eenmaal de tekening gemaakt mochten ze lekker met de vingers in de inkt…… en daarna afdrukken op hout. Er zijn juweeltjes ontstaan!!


Een beeldverslag:

Deel dit bericht 🠆
Posted in