BOEK planteninkt; maak je eigen natuurlijke inkt

29.99 incl. Btw

Helaas is mijn website nog niet geschikt voor Belgische banken.
Als je het boek wilt bestellen en je woont in België, stuur me dan een mailtje met je gegevens, dan maak ik een factuur voor je in orde.

 

Planteninkt, maak je eigen natuurlijke inkt.

Uitgegeven door uitgeverij TERRA

Specificaties:
19 x 24 cm
192 bladzijdes
gebonden
€ 29,99

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Planteninkt, maak je eigen natuurlijke inkt

flaptekst:

Ga de tuin of de natuur in, verzamel planten en bloemen en maak daarmee je eigen inkten. Maak blauwe of oranje inkt van krokussen, roze of rode van dahlia’s, donkergroene van fluitenkruid en paarse van vlierbessen. Zelfs bomen zijn te gebruiken; van een berk maak je gele en van een kastanje oranje inkt.

Botanisch kunstenaar Judith Rosema legt stap-voor-stap uit hoe je je eigen inkt kunt maken. Naast het basisrecept voor inkt geeft ze aan welke planten je in welk seizoen kunt gebruiken en wat hun kleurresultaat is. Ze legt uit hoe je pigmenten uit de planten kunt halen en wat je met de inkt kunt doen. Met haar inspirerende, praktische voorbeelden kun je meteen zelf aan de slag.

Judith Rosema is kunstenaar, illustrator, creatieve duizendpoot en duurzaam ondernemer. Na de kunstacademie in Den Bosch met als specialisatie grafiek exposeerde ze veel in Nederland en België. In 2017 richtte ze Het Inkt Atelier op, een duurzaam bedrijf waar de nadruk op het botanische ligt. Op Het Inkt Atelier worden workshops, cursussen en groepsuitjes georganiseerd.

—–

Foto’s door @tumbleweedandfireflies en Het Inkt Atelier.
Vormgegeven door @vormgraaf (bekend van de Happinez)

Specificaties:
19 x 24 cm
192 bladzijdes
gebonden
€ 29,99