Zoveel leuks…

Er gebeurd zoveel leuks in mijn leven…
ik mag zoveel mooie workshops geven,
aan jong, oud en alles wat er tussen zit,
ik word daar echt een heel gelukkig mens van.

*Zo waren daar afgelopen weken de creatieve verjaardagsfeestjes van naamgenoot Judith, van Mirthe en van Bente. Feestjes met kinderen van 6 tot 15 jaar, ze kozen ieder een eigen workshop.
*Zo was daar de stempelcursus voor ouder en kind samen. Dikke vette pret ontstond er tijdens het maken en afdrukken van de zelfgemaakte stempeltjes. (p.s. 30 maart is er weer eentje.)
*Zo was daar een prachtige houtdrukcursus, intens en vol overgave beleeft. Omdat houtdrukken zo leuk is heb ik er ook eentje voor ouder en kind georganiseerd: 16 maart.
*Zo was daar de enthousiast-maak-workshop voor de ICC-ers uit Veghel e.o. Na een lange dag training volgen (waar ik overigens zelf ook aan meedeed) hadden de deelnemers toch nog energie om te gutsen, te etsen en om af te drukken.
*Zo was daar een gesprek met een leerkracht dat een hele andere kant op ging; over een leerkrachten workshop. Het gesprek eindigde zeer positief, de weg ernaartoe was grappig te noemen. Dankjewel Bureau Babel voor de begeleiding hierin.
*Zo maakte ik twee nieuwe series stempels; een doosje insectenstempels en een doosje plantenstempels. Vrolijk te combineren natuurlijk.
*Zo was daar weer een geweldige creatieve denksessie met Suzan Lutke over onze pilot bij de CHV Academy. In februari gaan we wederom van start. Muziek en Beeldende kunst  brengen we samen de klassen in. Alle groepen 4-7 in Gemeente Meierijstad.
*Zo waren daar hele fijne reacties op de Vriendenprent. Dank jullie wel allemaal, die er eentje besteld hadden…. ik hoop dat ze een mooi plekje heeft gekregen.
*Zo is er momenteel de stempelcursus bij Phoenix Cultuur. Een korte cursus waarvan er reeds 1 les geweest is.
*Zo was daar de training van Karin Kotte, zeer inspirerend over procesgerichte didactiek.
*Zo bekeek ik gisteren de superbloedwolfmaan vanaf de zandverstuiving, wát een ervaring. Dat had ik voor geen goud willen missen.

En dat allemaal in de eerste drie weken van het nieuwe jaar.
Had ik al gezegd dat ik een gelukkig mens ben?

Deel dit bericht 🠆
Posted in